Xelecto – de beste manier van espresso maken voor de horeca

Nog meer smaak, nog meer omzet! Xelecto verandert je kijk op espresso maken. Dit nieuwe koffiesysteem is speciaal ontwikkeld voor professionele barista’s in de horeca. Het omvat een uitgebreid scala aan smaken en aroma’s, zodat je klanten nog meer keus hebben. Bovendien werkt het snel en simpel.

Xelecto logo

Xelecto is het perfecte systeem voor een perfecte espresso. Met Xelecto heb je altijd alle koffiesmaken voorhanden, in exact de juiste hoeveelheid voor één kopje espresso. Zorgvuldig verpakt, zonder verlies van geur en smaak. Je plaatst de capsule eenvoudig in de piston en bereidt je koffie op de manier die je gewend bent.

Waarom kiezen voor Xelecto

Gemak

Met Xelecto bereid je espresso zoals je dat gewend bent, maar zonder geknoei met het malen van koffiebonen en het schoonmaken van je piston.
Hygiënisch, schoon en gemakkelijk!

Keuze

Xelecto biedt een uitgebreid scala aan smaken en aroma’s. Zo kun je nog beter inspelen op de persoonlijke voorkeuren van je gasten.
Zonder dat je extra koffiemolens of andere apparatuur nodig hebt.

Snelheid

Met Xelecto bedien je je gasten supersnel. Kies eenvoudig de gewenste smaak, plaats de capsule en je bent klaar om de lekkerste koffie te bereiden.
Na afloop gooi je de capsule weg en is de piston weer klaar voor gebruik.

Voordelig

Het Xelecto systeem werkt zeer efficiënt. Je verbruikt exact de hoeveelheid koffie die nodig is en het onderhoud aan je machine is minimaal.
Bovendien heb je geen speciale apparatuur nodig voor extra smaken en aroma’s.

De smaken van Xelecto XO

Elke Xelecto koffiesoort heeft zijn eigen unieke aroma, waarmee je je gasten trakteert op steeds een nieuwe beleving van geur en smaak. Zo zijn er espresso’s uit verschillende landen en met verschillende smaken, plus een variant zonder cafeïne. Daarnaast kun je kiezen voor specialiteiten als chocolade/sinaasappel, gember/kaneel en hazelnoot.

Ontdek de smaken

Xelecto XO systeem voor de horeca

Het Xelecto systeem is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik in de horeca. Het bestaat uit de lekkerste koffiesmaken en specialiteiten. Dankzij de unieke verpakkingswijze per dosis blijft de smaak van de koffie optimaal behouden. Maar ook de omverpakking van de capsules is uniek. Bekijk snel de video en ontdek het gemak van Xelecto!

Bekijk de video

Vragen? Wij staan voor je klaar

Ben je benieuwd of Xelecto past bij jouw bedrijf? Of wil je eerst meer weten? Onze koffiespecialisten staan voor je klaar met informatie en advies. Natuurlijk kun je ook terecht in onze showroom. We geven graag een demonstratie van Xelecto en vertellen je alles over de voordelen van dit unieke koffiesysteem.