Thuis genieten van echte Italiaanse espresso

Om te genieten van de smaak van een echte espresso, hoef je de deur niet uit. Want met Caffè Molinari zet je thuis de lekkerste koffie. Voor een uitgeslapen start van de dag of als afsluiting na het avondeten. En voor die momenten tussendoor waarop je jezelf een pauze gunt. Geniet van het aroma en de pure smaak. En waan jezelf even op een Italiaans terras, gewoon in je eigen tuin of op het balkon.

Speciaal voor thuis

Om het thuisgenieters extra makkelijk te maken, hebben we verschillende koffieproducten ontwikkeld speciaal voor thuis. Deze thuisselectie omvat de vertrouwde koffiebonen en filterkoffie, maar ook handige capsules waarmee je in een handomdraai een perfect kopje koffie maakt. Hierbij heb je de keus uit diverse zorgvuldig samengestelde melanges. Welke is jouw favoriet?

Bekijk deze en andere producten van Caffe Molinari, Xelecto en machines van o.a. Jura en Quick Mill in onze webshop. Maak een keuze voor de zakelijke of particuliere webshop.

Het verhaal van Molinari

Het verhaal van Molinari draait om passie, toewijding en vakmanschap. Het begon allemaal in de Italiaanse stad Modena. Daar startte Guiseppe Molinari in 1804 een bedrijf in levensmiddelen. Met hetzelfde enthousiasme begon de familie Molinari later een bar met een eigen koffiebranderij. Caffè Molinari was een feit!

Lees verder

Kom proeven in onze showroom

Koffie moet je proeven! Daarom ontvangen we je graag op de koffie in onze showroom. Hier kun je meteen kennismaken met koffiemachines van topmerken zoals Animo, Rheavendors, Wega en Jura. Samen komen we zo tot een full serviceoplossing die past bij jouw wensen.

Afspraak maken