Goede smaak voor werknemers en klanten

Als werkgever ben je verantwoordelijk voor een prettige omgeving, waarin je medewerkers optimaal kunnen presteren en klanten zich welkom voelen. Lekkere koffie op het werk kan een belangrijke bijdrage leveren aan zo’n goede werksfeer. Koffie is als een smeermiddel, waarmee elke samenwerking soepeler verloopt. Zowel tussen werknemers onderling als met de klant. En dan hebben we de onmisbare gesprekken bij de koffieautomaat nog niet genoemd!

Voor op kantoor

Koffie op het werk werkt! Caffè Molinari draagt graag bij aan een prettig werkklimaat. Dat doen we met producten die speciaal geselecteerd zijn voor de zakelijke markt. Zoals koffiebonen en filterkoffie in gunstige verpakkingseenheden. Maar ook capsules of pads, bijvoorbeeld voor kleinere kantoren of als extra warm welkom voor klanten.

Bouman en de service van levering

By Bouman

Kies je voor Caffè Molinari, dan krijg je de full service van Bouman. Deze leverancier verzorgt al meer dan 85 jaar full serviceoplossingen voor koffie, thee en serviceproducten. Vanuit de locatie nabij Amsterdam levert Bouman aan bedrijven, hotels, zorginstellingen en horecazaken door heel Nederland. Zo krijg je elke week alles wat je nodig hebt keurig bezorgd op de zaak. Door serviceprofessionals die meer kunnen dan een doosje afleveren.

Waar we goed in zijn

Koffie

Caffè Molinari ís koffie. Meer dan twee eeuwen passie en vakmanschap zie, ruik en proef je in al onze producten, van gebrande koffiebonen tot versgemalen filterkoffie en handige capsules.

Wega_2017-05-19_L_001
Apparatuur

Koffie van topkwaliteit vraagt om de beste apparatuur. Daarom leveren we professionele koffiemachines van gerenommeerde merken als Wega en Jura. Zo haal je alles uit je koffie.

Service

Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor. Caffè Molinari staat dus niet alleen voor excellente koffie, maar ook voor topservice. We helpen je graag met onze kennis en ervaring!

Boumanservice4
Showroom

Benieuwd naar onze koffie? Je bent van harte welkom in onze showroom! Daar kun je alle soorten proeven en vertellen we graag meer over het vakmanschap van Caffè Molinari.

Het verhaal van Molinari

Het verhaal van Molinari draait om passie, toewijding en vakmanschap. Het begon allemaal in de Italiaanse stad Modena. Daar startte Guiseppe Molinari in 1804 een bedrijf in levensmiddelen. Met hetzelfde enthousiasme begon de familie Molinari later een bar met een eigen koffiebranderij. Caffè Molinari was een feit!

Lees verder

Proeverij

In onze showroom kun je alle smaken van Caffè Molinari proberen. Liever een proeverij op locatie? Dat kan! Onze koffiespecialisten laten je graag kennismaken met de verschillende koffieproducten en demonstreren de mogelijkheden van de koffiemachines. Neem gerust contact op, we komen graag naar je toe

Neem contact op

Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over Caffè Molinari? Heb je een vraag over een van onze koffiesoorten? Of wil je advies bij de aanschaf van koffieproducten of apparatuur? Wij staan voor je klaar!