Waarom je Caffè Molinari in jouw zaak wil!

Als ondernemer in de horeca wil je het allerbeste voor je gasten. Caffè Molinari begrijpt dat als geen ander. Al meer dan 200 jaar werken wij met passie en vakmanschap aan producten van topkwaliteit.

Dat proef je in onze koffie en zie je terug in alles daar omheen. Je kunt dus niet alleen rekenen op stipte levering, maar we bieden je ook alle service als het gaat om koffiemachines en andere apparatuur. Zo serveer je jouw gasten altijd een perfect kopje koffie.

Restaurants, cafés en coffeebars

In de drukte van alledag is een koffiemoment heel waardevol. Voor jezelf of om bij te praten met bekenden. De hele beleving is dan belangrijk: van de kwaliteit van de koffie tot de sfeer in café, bar of restaurant. Wij krijgen vaak te horen dat restaurants en bars oprechte complimenten krijgen over onze koffie. Daar zijn wij heel trots op. Wil jij ook die tevreden gasten? Caffè Molinari helpt je graag.

Maak een afspraak

Aankleding en merchandise

Naast de beste koffiebonen en professionele koffiemachines voorzien we jouw zaak graag van een passende aankleding. We bieden hiervoor een breed scala aan moderne merchandisingartikelen. Denk aan porselein, take-away cups, prijsborden en menukaarten. Ook maatwerk is mogelijk. We denken graag met je mee over de uitstraling die past bij jouw zaak!

Bouman en de service van levering

By Bouman

Kies je voor Caffè Molinari, dan krijg je de full service van Bouman. Deze leverancier verzorgt al meer dan 85 jaar full serviceoplossingen voor koffie, thee en serviceproducten. Vanuit de locatie nabij Amsterdam levert Bouman aan bedrijven, hotels, zorginstellingen en horecazaken door heel Nederland. Zo krijg je elke week alles wat je nodig hebt keurig bezorgd op de zaak. Door serviceprofessionals die meer kunnen dan een doosje afleveren.

Waar we goed in zijn

Koffie

Caffè Molinari ís koffie. Meer dan twee eeuwen passie en vakmanschap zie, ruik en proef je in al onze producten, van gebrande koffiebonen tot versgemalen filterkoffie en handige capsules.

Appartuur
Apparatuur

Koffie van topkwaliteit vraagt om de beste apparatuur. Daarom leveren we professionele koffiemachines van gerenommeerde merken als Wega en Jura. Zo haal je alles uit je koffie.

Service

Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor. Caffè Molinari staat dus niet alleen voor excellente koffie, maar ook voor topservice. We helpen je graag met onze kennis en ervaring!

Boumanservice4
Showroom

Benieuwd naar onze koffie? Je bent van harte welkom in onze showroom! Daar kun je alle soorten proeven en vertellen we graag meer over het vakmanschap van Caffè Molinari.

Xelecto

Xelecto is het perfecte systeem voor een perfecte espresso. Met Xelecto heb je altijd alle koffiesmaken voorhanden, in exact de juiste hoeveelheid voor één kopje espresso. Zorgvuldig verpakt, zonder verlies van geur en smaak. Je plaatst de capsule eenvoudig in de piston en bereidt je koffie op de manier die je gewend bent.

Lees verder

Het verhaal van Molinari

Het verhaal van Molinari draait om passie, toewijding en vakmanschap. Het begon allemaal in de Italiaanse stad Modena. Daar startte Guiseppe Molinari in 1804 een bedrijf in levensmiddelen. Met hetzelfde enthousiasme begon de familie Molinari later een bar met een eigen koffiebranderij. Caffè Molinari was een feit!

Lees verder

Wij staan voor je klaar

Wil je meer weten over Caffè Molinari? Heb je een vraag over een van onze koffiesoorten? Of wil je advies bij de aanschaf van koffieproducten of apparatuur? Wij staan voor je klaar!